toggle me

Over De Stouwe Metaal

De Stouwe Metaal is producent van onderstellen en chassis voor uw stacaravan, mobile home, chalet of mobiele bungalow. Van een chassis voor een lichte of zware caravan tot een onderstel voor een brede of smalle mobiele bungalow: u kunt bij ons voor tal van variaties en constructies terecht.

Hoogstaande kwaliteit

De Stouwe Metaal is een unieke onderneming met een ambitieuze blik op de toekomst. De ontwikkelingen in onze branche staan nooit stil en de verwachting is dat in de komende jaren de productie verder zal toenemen. De Stouwe Metaal stelt dan ook hoge eisen aan zichzelf en aan het eindproduct. Onze producten kenmerken zich door perfecte aflassing en uitstekend spuitwerk. Een werkwijze die leidt tot een solide product met een hoge kwaliteit.

Moderne productiehal

Grondlegger van De Stouwe Metaal is Roel Dunnink. In 1999 start hij zijn eigen bedrijf in een schuur van 200 m². Snel groeit het klantenbestand en Dunnink koopt bedrijfsgrond op het industrieterrein ‘De Baarge’ om mee te groeien met de gestegen klantvraag. Hier laat hij in 2001 een hal bouwen van 800 m². Dit bedrijfspand is door de continue groei in 2005 echter te klein. Er wordt een hal bijgebouwd en intern vindt er een grote verbouwing plaats. Het resultaat: de huidige productiehal van De Stouwe Metaal. Een modern onderkomen van 1.500 m² waarmee De Stouwe Metaal zijn klanten optimaal van dienst kan zijn.

 

 

Contact

De Stouwe Metaal
Industrieweg 68
7951 TA Staphorst

Tel. +31 (0)522 46 50 73
Mob. 06 53 25 83 85
Fax +31 (0)522 46 52 52

info@destouwemetaal.nl

Chassis of onderstel

De Stouwe Metaal in Staphorst is specialist in het produceren van onderstellen en chassis voor caravans en bungalows. Wilt u meer informatie over de diensten van De Stouwe Metaal? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook eens