toggle me

Chassis de Stouwe MetaalChassis de Stouwe Metaal | De robuuste basis voor uw chalet of mobiele bungalow

Robuuste basis voor uw chalet of mobiele bungalow

Wilt u een chalet of stacaravan bouwen, dan is het chassis zonder twijfel de basis. Het is het frame waarop uw vakantiehuis uiteindelijk verrijst. Van tweepersoons stacaravan tot mobiele bungalow voor het complete gezin: De Stouwe Metaal B.V. bouwt onderstellen in tal van constructies en formaten.

Alles begint met een zorgvuldige voorbereiding. Het chassis moet perfect aansluiten om de verdere opbouw probleemloos te laten verlopen. Om de kans op fouten te minimaliseren wordt in overleg met u de constructie gekozen en stellen we de maten vast. Standaard zijn onze chassis leverbaar in drie breedtematen: 2, 2,60 en 3,50 meter. Vervolgens passen we de lengte van het onderstel op uw specifieke wensen en eisen aan.

Chassis met lange levensduur

Onze vakkundige en goed opgeleide medewerkers zorgen voor een solide aflassing en perfect spuitwerk. Om de levensduur van het chassis te verlengen, worden de onderstellen in eigen beheer voorzien van een speciale coating en kan het onderstel gestraald worden. De levensduur van uw stacaravan of mobiele bungalow wordt zo extra verlengt.

Focus op kwaliteit

Tijdens het productieproces van uw chassis of onderstel zet De Stouwe Metaal hoog in op kwaliteit. Zo staan we als een huis voor ons eindproduct: het onderstel van uw stacaravan, mobiele bungalow of chalet.

De Stouwe Metaal:

 

 

Contact

De Stouwe Metaal
Industrieweg 68
7951 TA Staphorst

Tel. +31 (0)522 46 50 73
Mob. 06 53 25 83 85
Fax +31 (0)522 46 52 52

info@destouwemetaal.nl

Chassis of onderstel

De Stouwe Metaal in Staphorst is specialist in het produceren van onderstellen en chassis voor caravans en bungalows. Wilt u meer informatie over de diensten van De Stouwe Metaal? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook eens